Hårunik Göteborg

Toleredsgatan 5, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårunik
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Ring för att boka tid eller boka direkt på vår onlinebokning.

harunik@icloud.com
facebook
Behandling Pris
Klippning från 530kr
Skäggklippning från 175kr
Permanent från 1430kr
Klipp och Färg från 1430kr
Styling från 395kr
Se vår kompletta prislista här

Över 40 års erfarenhet inom frisöryrket

Här på Hårunik erbjuds både dam- & herrfrisering. Allt från färgning av ögonbryn till öronhåltagning. Självklart anpassas behandlingarna efter just dina behov.

Som utbildad hårolog och frisörlärare med mästarbrev för både dam och herr får du en skön och lugn upplevelse med ett garanterat snyggare Du när du går härifrån.
Med mina över 40 års erfarenhet har jag bl.a jobbat som frisör på kryssningsfartyget MS KUNGSHOLM. Då med enbart amerikanska passagerare och seglade jorden runt.

Varmt välkomna!

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.