Hårunik Göteborg

Toleredsgatan 5, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårunik
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Ring för att boka tid eller boka direkt på vår onlinebokning.

harunik@icloud.com
facebook
Behandling Pris
Klippning från 530kr
Skäggklippning från 175kr
Permanent från 1430kr
Klipp och Färg från 1430kr
Styling från 395kr
Se vår kompletta prislista här

Över 40 års erfarenhet inom frisöryrket

Här på Hårunik erbjuds både dam- & herrfrisering. Allt från färgning av ögonbryn till öronhåltagning. Självklart anpassas behandlingarna efter just dina behov.

Som utbildad hårolog och frisörlärare med mästarbrev för både dam och herr får du en skön och lugn upplevelse med ett garanterat snyggare Du när du går härifrån.
Med mina över 40 års erfarenhet har jag bl.a jobbat som frisör på kryssningsfartyget MS KUNGSHOLM. Då med enbart amerikanska passagerare och seglade jorden runt.

Varmt välkomna!

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.