Stor stämningsbild Hårunik

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårunik Göteborg

Toleredsgatan 5
41727 Göteborg

Telefon: 0702-268054

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ring för att boka tid eller boka direkt på vår onlinebokning.

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning från 530kr
Skäggklippning från 175kr
Permanent från 1430kr
Klipp och Färg från 1430kr
Styling från 395kr
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Över 40 års erfarenhet inom frisöryrket

Här på Hårunik erbjuds både dam- & herrfrisering. Allt från färgning av ögonbryn till öronhåltagning. Självklart anpassas behandlingarna efter just dina behov.

Som utbildad hårolog och frisörlärare med mästarbrev för både dam och herr får du en skön och lugn upplevelse med ett garanterat snyggare Du när du går härifrån.
Med mina över 40 års erfarenhet har jag bl.a jobbat som frisör på kryssningsfartyget MS KUNGSHOLM. Då med enbart amerikanska passagerare och seglade jorden runt.

Varmt välkomna!

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.

Tuffa frisyrer finns att välja mellan.