Endast utbildade seriösa frisörer

Förmånligt bara för dig som medlem i Frisörföretagarna

Med Frisörsök leder vi kunder som söker en professionell, utbildad och behörig frisör raka vägen till din salong. Så här kommer du igång.

1

Rätta info om salongen

Om något inte är helt rätt om din salong kan du lätt uppdatera det viktigaste via ”Mina sidor” på frisorforetagarna.se. Ändringar i frisörföretagarnas medlemsregister syns inom 15 minuter på Frisörsök.
Gå till Mina Sidor här

2

Visa din frisörlicens

Licensen får bara synas om du givit ditt medgivande. Maila direkt med knappen nedan eller kontakta frisorlicens.se eller Frisörsöks kundtjänst så hjälper vi dig.
Skicka ditt medgivande

3

Uppgradera din salong

Utökad synlighet med:

  • Stark exponering vid sök
  • Stämningsbild
  • Bokningsinfo
  • Karta,öppettider,priser
  • Länkar sociala media
  • Varumärken
  • Salongsbeskrivning
  • Bilder/video
  • Personliga bilder

Skicka meddelande via formuläret nedan eller skicka ett mail till support@frisorsok.se och skriv att du önskar få en profilsida i Frisörsök. Vi kontaktar dig och stämmer av dina önskemål och producerar sedan allt åt dig.
När utkast är klart får du ett mail från oss där du kan se din nya salongsprofil på Frisörsök. Alla justeringar och uppdateringar under 12 månader ingår för bara 990kr/år.


4

Egen hemsida

Du vet väl att vi enkelt kan låta din presentation fungera som din salongs egen hemsida om du inte har någon idag. Hör av dig till vår support så hjälper vi dig igång. Vi har gjort det superenkelt för våra medlemmar.

5

Nästa steg …

Nu kan vi börja marknadsföra din salong i Frisörsök. Snabbast igång kommer du genom att dela salongen på dina sociala media. Det finns redan knappar för det på din salongssida. En bra grej att börja med då det är helt gratis.
Vill du göra mer själv är det bara bra men vi driver aktiviteter och kampanjer för att öka besök och bokningar åt dig. Vi bevakar bl.a att sökningar på google visar din salong och att kunder väljer att boka tid online om du har onlinebokning.

Frisörsöks kundtjänst

Maila oss på support@frisorsok.se
Eller ring direkt på 010 – 10 10 505Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna