Ateljé 411 Göteborg

Ateljé 411 Lasarettsgatan 1, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ateljé 411
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

emilia.ryndal@live.se
facebook
instagram

FRISÖR - BARBERARE- KONST

Ateljé 411 tar avstamp i mig själv, Emilia! Vars intressen är inredning, växter och miljö. Jag ville bära med mig alla dessa element in i Ateljé 411 för att bygga något unikt och eget. Att kunna kombinera allt detta med min stora passion för frisör- och barberaryrket var något som drev mig.

Ateljé 411 hyllar konstnären!

Anledningen bakom att vi valde att addera konst till konceptet är enkelt: frisör-barberaryrket är ett konstnärligt yrke där vi får privilegiet att arbeta kreativt varje dag. Därför vill vi också låta andra konstnärer pryda våra väggar med sin konst. På detta sätt klär vi både våra väggar med vacker konst, och konstnären får exponering!

  • , Ateljé 411
  • , Ateljé 411
  • , Ateljé 411
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.