Elips Hårstudio Göteborg

Baldersgatan 10, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Elips Hårstudio
Utbud

Måndag och Söndag Stängt
Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Lunch mellan 13.00–14.00

facebook

Elips hårstudio utökar

Vill du jobba på en väletablerad salong i ett växande område.

– Vi utökar salongen och söker en kreativ, ödmjuk och noggrann frisör.

– Ett behandlingsrum finns nu för uthyrning. Lämplig verksamhet är t.ex nagelterapeut.

Kontakta Michael för mer information på 0702-299762

Vi skräddarsyr din style

Med mer än 25 års erfarenhet är du i goda händer. Hos oss får du personlig service, och vi börjar alltid med en noggrann konsultation. Sedan skräddarsyr vi behandlingen efter dina behov och önskemål, och tar fram det vackraste hos dig. Vi hjälper dig gärna också inför bröllop och fest!

Alla hår är unika

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vår tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologi produkter för just dig. Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. Vi använder Ecocertifierade råvaror som är fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen, och produktionen sker i egen miljövänlig fabrik i Sverige. Hårologi säljs enbart via frisörer.

Hårets fuktighetsbalans är avgörande för vilka produkter som passar ditt hår. Hårologisortimentet är därför indelat i produkter för hydrofila (fuktälskande) och hydrofoba (fuktavstötande) hår. Hos Hårologen kan du ta reda på om ditt hår är hydrofilt eller hydrofobt med ett hårtest där Hårologen klipper av ett hårstrå och mäter dess styrka och sträckbarhet i en digital hårtestapparat.

Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper Hårologen att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper Hårologen att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

LashLift

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt utan att du ens behöver sminka dig på morgonen. Boka online alla onsdagar 14-18

  • , Elips Hårstudio
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.