Elips Hårstudio Göteborg

Baldersgatan 10, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Elips Hårstudio
Utbud

Måndag och Söndag Stängt
Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Lunch mellan 13.00–14.00

facebook

Hej alla goa Elips-kunder!

På Elips har vi alltid ditt välmående i fokus och vi vill vara en trygg och säker plats för dig även i dessa tider.
Salongen har en bra utformning som gör att vi kan hålla en god distans när du kommer, vid behandling och schamponering. Vi hjälps självklart åt för att undvika smittspridning.

Vår roll:
– Vi bokar nu färre kunder samtidigt i salongen
– Tänker på att hålla säker distans
– Tvättar händerna ofta och desinficerar kontaktytor och redskap
– Vi är hemma om vi är sjuka eller har något symptom.

Din roll:
– Kom som vanligt om du är frisk
– Har du minsta symtom, så är du välkommen att boka om till en annan tid utan extra kostnad
– Tvätta gärna händerna när du kommer.

Vi finns här för dig som vanligt.
Du är varmt välkommen!
Kramar Michel och Amanda
Elips Hårstudio

Vi skräddarsyr din style

Elips Hårstudio ägs av Michel Bou Naaman som är frisör, stylist och auktoriserad hårolog. Här jobbar också Amanda Kamzoul, som är både frisör och auktoriserad hårolog.

På Elips Hårstudio kan du få alla slags frisörbehandlingar som t ex klippning, folieslingor, färg, permanent, rakpermanent, Keratin- behandling, huvudmassage, inpackningar, uppsättningar, festfrisyrer, styling, trådning, bal och bröllop uppsättningar.. och mycket mer !
Vi har även ett stort utbud av hårproukter och löshår.

Personligt och specialanpassat

Eftersom vi båda dessutom är auktoriserade hårologer utför vi en personlig konsultation och erbjuder rådgivning inom hårologi (alltså hur ditt hår mår och din hårbotten, samt hur och vad du ska göra för att förebygga dina hårproblem). Passa på att få ditt hår analyserat, så kan du få dina egna, skräddarsydda produkter för just dina behov med dig hem efter besöket! Vi är också specialister på hårbotten, och hudproblem. Hos oss kan även du få hjälp med att färga ögonfransar och ögonbryn, och vi utför också plockning samt ansiktstrådning. Håltagning erbjuds också.

Välkommen in!

  • , Elips Hårstudio
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.