Elips Hårstudio Göteborg

Baldersgatan 10, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Elips Hårstudio
Utbud

Måndag och Söndag Stängt
Tisdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Lunch mellan 13.00–14.00

facebook
Se vår kompletta prislista i onlinebokningen här
Vi har elevklippning till reducerade priser, se onlinebokning för tillgänliga tider.

Vi skräddarsyr din style

Med mer än 25 års erfarenhet är du i goda händer. Hos oss får du personlig service, och vi börjar alltid med en noggrann konsultation. Sedan skräddarsyr vi behandlingen efter dina behov och önskemål, och tar fram det vackraste hos dig. Vi hjälper dig gärna också inför bröllop och fest!

Alla hår är unika

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vår tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologi produkter för just dig. Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. Vi använder Ecocertifierade råvaror som är fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen, och produktionen sker i egen miljövänlig fabrik i Sverige. Hårologi säljs enbart via frisörer.

Hårets fuktighetsbalans är avgörande för vilka produkter som passar ditt hår. Hårologisortimentet är därför indelat i produkter för hydrofila (fuktälskande) och hydrofoba (fuktavstötande) hår. Hos Hårologen kan du ta reda på om ditt hår är hydrofilt eller hydrofobt med ett hårtest där Hårologen klipper av ett hårstrå och mäter dess styrka och sträckbarhet i en digital hårtestapparat.

Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper Hårologen att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

Hårtestet ger snabbt svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande och hjälper Hårologen att ge rätt produktrekommendationer för att ditt hår ska bli glänsande vackert, lätt att forma och mer motståndskraftigt.

LashLift

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt utan att du ens behöver sminka dig på morgonen. Ring för att boka tid.

Mer än bara ett frisörbesök

Vi har utökat vårt utbud med flera typer av behandlingar. Hos Elips hårstudio kan du även boka flera skönhetsbehandlingar. I våra lokaler kan ni passa på att boka tid hos skönhetsklinikerna Studio L8 samt Luxe Clinic 44. Båda specalister på sina respektive områden.

Besök Studio L8 här

Besök Luxe Clinic 44 här

  • , Elips Hårstudio
Michel frisör på Elips Hårstudio
Michel
Frisör
Alice frisör på Elips Hårstudio
Alice
Elev
Felicia frisör på Elips Hårstudio
Felicia
Elev

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Elips Hårstudio

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.