Färg & Stil Göteborg

Färg & Stil Kungshöjdsgatan 4B, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Färg & Stil
FYN licens logo
Utbud

Tisdag–Torsdag 10.00–18.00
Fredag 10.00–16.00
Endast bokade tider: Måndagar och Lördagar

Just nu är det högt tryck på bokningen. Lättast för att boka tid är att kontakta mig via telefon.

cmb@dinfargochstil.se Facebook instagram

Upptäck din personliga stil hos Färg & Stil

Hos salong Färg & Stil finns jag, Christina som jobbar som frisör med lång erfarenhet samt utbildad färg och- stilrådgivare. Genom frisöryrket har mitt intresse för personlig färg och stil utvecklats. Utbildningen till färg- och stilrådgivare hos Color Me Beautiful gav mig helheten.

Det är spännande att se hur färg och stil påverkar oss. Det är de små detaljerna som kan göra stor skillnad. Allting hör ihop, dina egna färger, dina proportioner och din stilpersonlighet, utifrån det blir just du… DU!

Här kan du få hjälp med att:
– Ta fram färg och form gällande frisyr
– Upptäcka dina personliga färger
– Hur du bäst klär dig utifrån din kroppsform och stilpersonlighet

Välkommen önskar Christina!

Christina M frisör på Färg & Stil
Christina M
Ägare/Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Färg & Stil

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.