Studio Sweet Göteborg

Husargatan 11-15, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio Sweet
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Tisdag–Fredag 09.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

info@studiosweet.se
facebook
Instagram

Din kompletta salong för alla tillfällen

Erbjuder allt inom hårvård samt festfrisyr, håruppsättning, ögonfransförlängning, hårförlängning, klassisk rakning & fiskpedikyr.

Jag är utbildad frisör och barberare med gesäll- & mästarbrev samt barberargesällbrev med utbildningar från Vidal Sassoon i Los Angeles, London samt Sharon Blain, Björn Axén med flera. Har även frisörlicens ABCDF.

Studio Sweet finns på Husargatan 11-15, bokning och drop in.

Varmt Välkommen!
Lena Landvall

  • , Studio Sweet
  • , Studio Sweet
  • , Studio Sweet

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.