Min Bror & Jag Göteborg

Achebergsgatan 39, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Min Bror & Jag
Stor stämningsbild Min Bror & Jag
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag öppet enligt överenskommelse

christer.johansson12@gmail.com facebook

VÄLKOMMEN TILL MIN BROR & JAG

Salongen där vi arbetar i en skönt ombonad miljö med mottot kvalitet, omtanke och lyhördhet för kunden.

Min Bror & Jag är den heltäckande salongen där du kan få allt för ditt hår. Håruppsättningar är lite av en specialitet och dessutom anlitas vi som specialister på färgning vid visningar. Vi finns alltid här för dig.

Du är alltid välkommen in hos oss eller slå oss en signal för konsultation.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Min Bror & Jag

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.