Min Bror & Jag Göteborg

Achebergsgatan 39, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Min Bror & Jag
Stor stämningsbild Min Bror & Jag
Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag öppet enligt överenskommelse

christer.johansson12@gmail.com
facebook

VÄLKOMMEN TILL MIN BROR & JAG

Salongen där vi arbetar i en skönt ombonad miljö med mottot kvalitet, omtanke och lyhördhet för kunden.

Min Bror & Jag är den heltäckande salongen där du kan få allt för ditt hår. Håruppsättningar är lite av en specialitet och dessutom anlitas vi som specialister på färgning vid visningar. Vi finns alltid här för dig.

Du är alltid välkommen in hos oss eller slå oss en signal för konsultation.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.