Klippotek Dandy Göteborg

Postgatan 20, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippotek Dandy
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 8.00–18.00
Tisdag 9.00–18.00
Onsdag 7.30–20.00
Torsdag 7.30–20.00
Fredag 7.30–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

facebook
Instagram

Bli en livsnjutande DANDY hos oss

Det första man tänker på när man hör ordet ”Dandy” är väl en livsnjutare, en person som till största del är medveten om sitt yttre. Vi på Klippotek DANDY bryr oss om ditt yttre såväl som ditt inre.

När du är hos oss är det givetvis du som står i centrum, gammal eller ung, trendig, klassisk elegant eller vardaglig du bestämmer själv i samråd med våra duktiga frisörer.

När du kommer så bjuder vi på kaffe, ett varmt leende och även andra godsaker ibland, för att du skall känna dig som en riktig ”Dandy” bara hos oss.

Välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.