Stor stämningsbild Lycka frisör&butik

Välkommen att boka din tid hos oss
Lycka frisör&butik Göteborg

Odinsgatan 28
41135 Göteborg

Telefon: 031-158448

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag enl. överenskommelse
Söndag Stängt

Drop In
Vi tar emot drop in i mån av tid under vardagar. För att få en tid som passar dig rekommenderar vi en tidsbokning via telefon eller via vår online bokning.

Avvikelser kan ske under semesterperioder.

Ett urval av våra priser
Se våra priser och behandlingar här


Vi finns också på:

Välkommen till oss på Lycka

Vi är fem stycken frisörer som älskar vårt yrke och är stolta över att ta hand om ditt hår. Att ha en bred kundkrets inspirerar och utvecklar oss hela tiden.

Vi har en stor återkommande kundkrets så väl som nya kunder som upptäcker oss. Kom till oss för en avkopplande stund i trevlig miljö. Vårt yttersta mål är att du ska vara glad och nöjd när du lämnar salongen.

Kika in i salongen