Lycka frisör&butik Göteborg

Odinsgatan 28, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Lycka frisör&butik
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag enl. överenskommelse
Söndag Stängt

Drop In
Vi tar emot drop in i mån av tid under vardagar. För att få en tid som passar dig rekommenderar vi en tidsbokning via telefon eller via vår online bokning.

Avvikelser kan ske under semesterperioder.

facebook
Instagram

Välkommen till oss på Lycka

Vi är fem stycken frisörer som älskar vårt yrke och är stolta över att ta hand om ditt hår. Att ha en bred kundkrets inspirerar och utvecklar oss hela tiden.

Vi har en stor återkommande kundkrets så väl som nya kunder som upptäcker oss. Kom till oss för en avkopplande stund i trevlig miljö. Vårt yttersta mål är att du ska vara glad och nöjd när du lämnar salongen.

Kika in i salongen

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.