Lycka frisör&butik Göteborg

Odinsgatan 28, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Lycka frisör&butik
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag enl. överenskommelse
Söndag Stängt

Drop In
Vi tar emot drop in i mån av tid under vardagar. För att få en tid som passar dig rekommenderar vi en tidsbokning via telefon eller via vår online bokning.

Avvikelser kan ske under semesterperioder.

facebook Instagram

Välkommen till oss på Lycka

Vi är fem stycken frisörer som älskar vårt yrke och är stolta över att ta hand om ditt hår. Att ha en bred kundkrets inspirerar och utvecklar oss hela tiden.

Vi har en stor återkommande kundkrets så väl som nya kunder som upptäcker oss. Kom till oss för en avkopplande stund i trevlig miljö. Vårt yttersta mål är att du ska vara glad och nöjd när du lämnar salongen.

Kika in i salongen

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Lycka frisör&butik

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.