Tid Hår & Make Up AB Göteborg

Magasingatan 7 B, Göteborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Tid Hår & Make Up AB

Vi ger dig tillit, inspiration och drivkraft

Vi är ett fantastiskt team på fyra frisörer som älskar att forma, skapa, lyfta och utveckla din personliga stil. Med ditt hår som grund skapar vi tillsammans en personlig frisyr och färg som gör dig snygg året om.

Här på salongen erbjuder vi även makeup till din vardag samt till fest. Och självklart tar vi hand om dig och ditt sällskap inför bröllop.

Miljön är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi vill arbeta med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi väljer därför att källsortera, servera ekoligiskt kaffe och te samt i den mån det går använda miljövänliga förbrukningsprodukter. Vårt samarbete med davines och unite är valda med omsorg. De är båda leverantörer som har en förankrad miljöfilosofi. Det gör att vi kan arbeta med så liten miljöpåverkan som det går i vår bransch. Vi samarbetar även med pür och ghd.

Kontantfritt
Vi är en kontantfri salong. Vi värdesätter både våran och våra kunders säkerhet. Vi hoppas på förståelse för detta.

  • , Tid Hår & Make Up AB
  • , Tid Hår & Make Up AB
  • , Tid Hår & Make Up AB

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.