Victor Noblesse

  Boka tid nu

Telefon: 031-7114452

Södra Larmgatan 6
41116 Göteborg

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

ÅRETS SALONG 2013

Vi har genom åren alltid arbetat med för att erbjuda kunderna hög kvalitet och bästa möjliga service, vilket är hjärtat i vårt koncept.

2014 tog Dani Abunar tillsammans med sin fru Marlene över verksamheten efter Rolf Vollstedt. Dani är en av Sveriges mest meriterade frisörer och har tävlat för svenska landslaget och vunnit titlar som:

  • Världsmästare
  • Europa mästare,
  • Nordisk mästare
  • Svensk mästare

Vi utbildar oss kontinuerligt och deltar i många frisörarrangemang såsom tävlingar, modevisningar och fotojobb för att ständigt förbättra företaget och vara en av dem ledande i branschen.

Vi vill att du som kund ska få uppleva det bästa inom hårvård och att Du ska känna dig trygg när du väljer oss.

Måndag 8.00–18.00
Tisdag–Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

Ett urval av våra priser