Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Sober Stockholm

FYN licens logo Frisörlicens

Sjöviksv. 20, Stockholm

Salonger i närheten av Sober
Frisörsöks salongstips i Stockholm
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Livesändning med Ted Gemzell och Marielle Ecklund
Missa inte kvällens livesändning på Frisörföretagarnas Facebooksida klockan 19.00 där Frisörföretagarnas vd, Ted Gemzell och frisören och entreprenören Marielle Ecklund... Inlägget Livesändning med Ted Gemzell och Marielle Ecklund dök först upp på Frisor.se.
Mitt älskade hår – fyra män om håravfall
Kan identiteten sitta i några hårstrån på huvudet? Cecilia Westerlund och Christopher Danielsson från Journalistlinjen har träffat fyra unga män... Inlägget Mitt älskade hår – fyra män om håravfall dök först upp på Frisor.se.
Frisörföretagarnas vd i Dagens industri
Ted Gemzell, vd för Frisörföretagarna, uttalar sig i Dagens industri om det rådande läget i branschen och vad det innebär... Inlägget Frisörföretagarnas vd i Dagens industri dök först upp på Frisor.se.
Nytt kollektivavtal för frisörbranschen
Den 30 november kom Frisörföretagarna och Handelsanställdas förbund överens om ett nytt kollektivavtal för frisörbranschen, gällande perioden 1 nov 2020... Inlägget Nytt kollektivavtal för frisörbranschen dök först upp på Frisor.se.
Så kan du fortsätta jobba säkert
I vissa delar av landets regioner råder nu striktare rekommendationer utfärdade av Folkhälsomyndigheten. Där avråder man från besök hos fotvård... Inlägget Så kan du fortsätta jobba säkert dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.