Green Heads Sofo Stockholm

Green Heads Sofo Östgötagatan 81, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Green Heads Sofo
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 09:00 – 18:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag 08:00 – 17:00
Lördag 09:00 – 15:00
Söndag Stängt

info@greenheads.se facebook Instagram Linkedin YouTube

HAIR TRENDS FOR EARTH FRIENDS

GREEN HEADS SOFO På Green Heads erbjuds grön hårvård som är ekologisk och giftfri – här används bara produkter som varken är skadliga för hälsan eller miljön. Bland annat kan du färga håret med växter och lera, få vegetabiliska inpackningar eller boka tid för ekologiska nagelbehandlingar.

Salongen är certifierat grön och värnar om både hälsa och miljö, något som bland annat innebär att produkterna inte ska innehålla några allergiframkallande ämnen. Här satsar man på en hemtrevlig känsla fylld av vardagslyx, med mysiga möbler och gröna växter.

Ingenting som används eller säljs ska innehålla miljö- eller hälsofarliga kemikalier, istället jobbar Green Heads med naturliga produkter som exempelvis växtfärg och uppljusningslera som frisörerna blandar till själva beroende på hår och resultat. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

Bortsett från exempelvis klippning, färgning och inpackning med ingredienser som avokado och vegetabiliska oljor, erbjuder salongen bland annat hårförlängning, styling och frans- och brynfärg. Dessutom har vi även nagelbehandlingar med ekologiskt nagellack av den lite lyxigare sorten, ett tips till den som vill unna sig något extra.

  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
Maria frisör på Green Heads Sofo
Maria
Top Hairstylist
Liselott frisör på Green Heads Sofo
Liselott
Top Hairstylist
Matilda frisör på Green Heads Sofo
Matilda
Top Hairstylist
Oahn frisör på Green Heads Sofo
Oahn
Top Trainee
Maxine frisör på Green Heads Sofo
Maxine
Hairstylist
Raisa frisör på Green Heads Sofo
Raisa
Trainee
Lena frisör på Green Heads Sofo
Lena
Hairstylist

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Green Heads Sofo

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.