Green Heads Sofo Stockholm

Green Heads Sofo Östgötagatan 81, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Green Heads Sofo
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 8.00–17.00
Tisdag–Onsdag 8.00–18.00
Torsdag 11.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–16.00

info@greenheads.se
facebook
Instagram
Linkedin
YouTube

HAIR TRENDS FOR EARTH FRIENDS

GREEN HEADS SOFO På Green Heads erbjuds grön hårvård som är ekologisk och giftfri – här används bara produkter som varken är skadliga för hälsan eller miljön. Bland annat kan du färga håret med växter och lera, få vegetabiliska inpackningar eller boka tid för ekologiska nagelbehandlingar.

Salongen är certifierat grön och värnar om både hälsa och miljö, något som bland annat innebär att produkterna inte ska innehålla några allergiframkallande ämnen. Här satsar man på en hemtrevlig känsla fylld av vardagslyx, med mysiga möbler och gröna växter.

Ingenting som används eller säljs ska innehålla miljö- eller hälsofarliga kemikalier, istället jobbar Green Heads med naturliga produkter som exempelvis växtfärg och uppljusningslera som frisörerna blandar till själva beroende på hår och resultat. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

Bortsett från exempelvis klippning, färgning och inpackning med ingredienser som avokado och vegetabiliska oljor, erbjuder salongen bland annat hårförlängning, styling och frans- och brynfärg. Dessutom har vi även nagelbehandlingar med ekologiskt nagellack av den lite lyxigare sorten, ett tips till den som vill unna sig något extra.

  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
  • , Green Heads Sofo
Maria frisör på Green Heads Sofo
Maria
Top Hairstylist
Liselott frisör på Green Heads Sofo
Liselott
Top Hairstylist
Matilda frisör på Green Heads Sofo
Matilda
Top Hairstylist
Oahn frisör på Green Heads Sofo
Oahn
Top Trainee
Maxine frisör på Green Heads Sofo
Maxine
Hairstylist
Raisa frisör på Green Heads Sofo
Raisa
Trainee
Lena frisör på Green Heads Sofo
Lena
Hairstylist

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.