Må Hair Sthlm Stockholm

Renstiernas gata 25, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Må Hair Sthlm
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00-17.00
Lördag 10.00–16.00

marina@mahair.se
facebook
Instagram

Vi strävar efter den sköna, avslappnade och bra känslan

Varmt välkommen till Må Hair Sthlm! En salong som ligger centralt på Södermalm i skön miljö. Vi fungerar som Din personliga frisör och hair-stylist. Vi ser till att helheten blir perfekt, och att Din personliga styling är rätt just för Dig.

Våra frisörer har många års erfarenhet. Vi gör allt för att Du ska känna Dig nöjd som kund hos oss. Hos oss är alla välkomna, yngre som äldre, man som kvinna, trendig eller medveten klassisk.

Att Du känner Dig väl omhändertagen av oss frisörer, och att Du känner Dig som ny när Du lämnar oss på Må Hair Sthlm.

Välkommen till Må Hair Sthlm!

  • , Må Hair Sthlm
  • , Må Hair Sthlm
  • , Må Hair Sthlm
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.