Må Hair Sthlm Stockholm

Renstiernas gata 25, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Må Hair Sthlm
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00-17.00
Lördag enligt ö.k.

marina@mahair.se facebook Instagram

Vi strävar efter den sköna, avslappnade och bra känslan

Varmt välkommen till Må Hair Sthlm! En salong som ligger centralt på Södermalm i skön miljö. Vi fungerar som Din personliga frisör och hair-stylist. Vi ser till att helheten blir perfekt, och att Din personliga styling är rätt just för Dig.

Våra frisörer har många års erfarenhet. Vi gör allt för att Du ska känna Dig nöjd som kund hos oss. Hos oss är alla välkomna, yngre som äldre, man som kvinna, trendig eller medveten klassisk.

Att Du känner Dig väl omhändertagen av oss frisörer, och att Du känner Dig som ny när Du lämnar oss på Må Hair Sthlm.

Välkommen till Må Hair Sthlm!

  • , Må Hair Sthlm
  • , Må Hair Sthlm
  • , Må Hair Sthlm
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Må Hair Sthlm

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.