Mirres Frisörer Laserklinik Fransstylist Stockholm

Drottningholmsvägen 13, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Mirres Frisörer Laserklinik Fransstylist
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Jul och andra helgdagar
efter överenskommelse.

info@mirres.se facebook Instagram

Mirres - Bara det bästa för dig

Mirres är en professionell salong, du hittar oss i gamla Kronobergskällarens anor på Kungsholmen där vi funnits i över 20 år. Alla som jobbar är licenserade och mycket välutbildade. Alla frisörer har Gesällbrev och Mirre själv har dessutom Mästarbrev och är Hårexpert.

Vi har många goda stamkunder och många nya kunder kommer, vi har en hög kundnöjdhet som vi är stolta och mycket glada över. På Mirres sätter vi alltid kunden i fokus och kommer fortsätta vårda det stora förtroende våra kunder ger oss.

Vi är inte billigast men absolut prisvärda och vi kan och vet vad vi gör. De flesta nya kunder kommer via rekommendation eller har hittat oss på nätet när de ej tycker deras hår känns bra eller har blivit felbehandlade. Du ska känna dig varmt välkommen till oss, vi kommer göra vårt absolut yttersta för att göra dig till en nöjd och glad kund.

By the way, vi bjuder på Kungsholmens godaste cappuccino.
Välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.