ScissorHands Stockholm

c/o Scissorhands Norra Agnegatan 41, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild ScissorHands
Utbud

Måndag–Fredag 10.00-18.00
Kvällar efter 18.00 och Lördagar efter överenskommelse.

info@scissorhands.se
facebook
Pinterest
Instagram

Scissor Hands - En salong för dig

Vår salong ligger på Kungsholmen sedan 1994. Vi är 8 frisörer med lång erfarenhet inom hårvård.

Hos oss vill vi att du ska få en avkopplande stund i en harmonisk miljö. Varför inte en god cappuccino medan vi tar hand om ditt hår.

Vi lyssnar på dina önskemål och kommer tillsammans överens om bästa sättet att göra dig nöjd. Kanske behöver du en ny frisyr, färg eller form, inga problem! Kom till oss så hjälper vi dig.

Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.