ScissorHands Stockholm

c/o Scissorhands Norra Agnegatan 41, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild ScissorHands
Utbud

Måndag–Fredag 10.00-18.00
Kvällar efter 18.00 och Lördagar efter överenskommelse.

info@scissorhands.se facebook Pinterest Instagram

Scissor Hands - En salong för dig

Vår salong ligger på Kungsholmen sedan 1994. Vi är 6 frisörer med lång erfarenhet inom hårvård.

Hos oss vill vi att du ska få en avkopplande stund i en harmonisk miljö. Varför inte en god cappuccino medan vi tar hand om ditt hår.

Vi lyssnar på dina önskemål och kommer tillsammans överens om bästa sättet att göra dig nöjd. Kanske behöver du en ny frisyr, färg eller form, inga problem! Kom till oss så hjälper vi dig.

Vi ser fram emot att träffa just dig!

Linette frisör på ScissorHands
Linette
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.