Stor stämningsbild FRIEKOSÖR

Välkommen att boka din tid hos oss
FRIEKOSÖR Stockholm

Bastugatan 57
11825 Stockholm

Telefon: 08-6680502

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag Stängt
Tisdag 10.00–19.00
Onsdag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Avvikelser kan förekomma,
om du är osäker ring till salongen.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Info@friekosor.com

Vi finns också på:

Ekosalongen på Södermalm

Vi är Stockholms första ekosalong med ett eget ekologiskt varumärke. Våra produkter och hantverket i klippningen är det viktigaste för oss. Hos oss får kunderna en unik upplevelse med allt från noggranna konsultationer till den perfekta looken.

Vi är ett starkt sammansatt och kreativt team. Inför varje säsong lanserar vi vår egen hårkollektion för att inspirera våra kunder och stärka vårt varumärke.

Vi älskar hår, mode och miljö!
Vi verkar för nutid, framtid och livstid!