Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Friekosör Stockholm

Bastugatan 57, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Friekosör
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag Stängt
Tisdag 10.00–19.00
Onsdag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Avvikelser kan förekomma,
om du är osäker ring till salongen.

info@friekosor.com
facebook
Instagram

Ekosalongen på Södermalm

Vi är Stockholms första ekosalong med ett eget ekologiskt varumärke. Våra produkter och hantverket i klippningen är det viktigaste för oss. Hos oss får kunderna en unik upplevelse med allt från noggranna konsultationer till den perfekta looken.

Vi är ett starkt sammansatt och kreativt team. Inför varje säsong lanserar vi vår egen hårkollektion för att inspirera våra kunder och stärka vårt varumärke.

Vi älskar hår, mode och miljö!
Vi verkar för nutid, framtid och livstid!

  • , Friekosör
  • , Friekosör
  • , Friekosör
  • , Friekosör
Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.