Stor stämningsbild Green Heads

Välkommen att boka din tid hos oss
Green Heads Stockholm

Rörstrandsgatan 46
113 40 Stockholm

Telefon: 08-40807022

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 10.00–20.00
Tisdag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Vi finns också på:

Hårvård för kvalitetsmedvetna kunder

Vi på Green Heads tror på ett holistiskt perspektiv när det gäller hårvård. För oss är det en självklarhet att få arbeta i en miljö som inte utgör en hälsorisk för oss som frisörer. Vi vill inte heller utsätta våra kunder för allergiframkallande ämnen och ämnen som kan ha hormonstörande effekter eller är cancerogena. För oss är det också viktigt att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck i miljön.

Vi arbetar bara med naturmaterial, giftfria färger och produkter. Det viktiga för oss är att det vi använder och säljer inte innehåller kemikalier som är miljö- och hälsoskadliga.

Genom att arbeta aktivt med grön hårvård kan vi möta en växande kundgrupp, hålla kvar det kreativa i yrket och driva igenom en stor förändring för samhället.

Maria frisör på Green Heads
Maria
Top Hairstylist
Liselott frisör på Green Heads
Liselott
Top Hairstylist
Dorotea frisör på Green Heads
Dorotea
Hairstylist
Nora frisör på Green Heads
Nora
Hairstylist
Olivia frisör på Green Heads
Olivia
Toptrainee
Anna frisör på Green Heads
Anna
Hairstylist
Oahn frisör på Green Heads
Oahn
Trainee