Green Heads Stockholm

Riddargatan 17, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Green Heads
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 11:00 – 18:00
Tisdag 11:00 – 20:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 08:00 – 17:00
Lördag 09:00 – 15:00
Söndag Stängt

facebook Instagram TikTok YouTube

Hair care with a mission, since 2016

Green Heads grundades år 2016 för att göra hårvårdsbranschen grönare. Idag är Green Heads en av de största gröna hårvårdsaktörerna i Sverige som erbjuder högkvalitativ hårvård av välutbildad personal med 100% gröna produkter. Green Heads erbjuder utbildningar, mentorskap och coachning för frisörer som vill jobba grönare och i webbshopen finns ett brett urval av gröna hårvårdsprodukter som gör det enkelt att skapa en hållbar hårvårdsrutin.

Vi arbetar bara med färger och produkter helt fria från giftiga kemikalier. Det viktigaste för oss är att det vi använder och säljer inte innehåller kemikalier som är miljö- och hälsoskadliga och vårt mål är att vår verksamhet lämnar minsta möjliga avtryck på miljön.

Green Heads är en Clean air salong, det vill säga är en salong vars luft är fri från från skadliga gifter, ammoniak samt kemikalier som kan vara störade/skadliga för kropp och miljö.

Välkommen till en värld av grön hårvård!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Green Heads

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.