PM Stockholm Stockholm

Linnegatan 31, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild PM Stockholm
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

martin@pmstockholm.se
facebook
Instagram

Kvalité och hantverskunnande är vårt motto

PMStockholm startade jag 2002 med grundtanke att kvalitet och hantverkskunnande ska blandas med mode och skönhet. Allt för att du som kund ska vara 100% nöjd men även kunna slappna av och njuta av en stund hos oss. 2016 flyttade vi in i ny lokal på Linnegatan 31.

Det viktigaste är att håret ska fungera lika bra hemma som när du är här hos oss. Jag har valt leverantör med samma motto, och jobbar bara med Redken och Pureology.
Både som vi arbetar med och säljer vidare till dig som kund.

Vi har ett nära samarbete med Redken och Pureology när det gäller utbildning för oss frisörer. Tidigare jobbade jag med utbildning för Redken. Självklart går vi på så mycket inspirationkvällar/kurser som vi bara hinner. Jag har även gjort både visningar och plåtningar, både för modemagasin och reklam.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.