PM Stockholm Stockholm

Linnegatan 31, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild PM Stockholm
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

martin@pmstockholm.se facebook Instagram

Kvalité och hantverskunnande är vårt motto

PMStockholm startade jag 2002 med grundtanke att kvalitet och hantverkskunnande ska blandas med mode och skönhet. Allt för att du som kund ska vara 100% nöjd men även kunna slappna av och njuta av en stund hos oss. 2016 flyttade vi in i ny lokal på Linnegatan 31.

Det viktigaste är att håret ska fungera lika bra hemma som när du är här hos oss. Jag har valt leverantör med samma motto, och jobbar bara med Redken och Pureology.
Både som vi arbetar med och säljer vidare till dig som kund.

Vi har ett nära samarbete med Redken och Pureology när det gäller utbildning för oss frisörer. Tidigare jobbade jag med utbildning för Redken. Självklart går vi på så mycket inspirationkvällar/kurser som vi bara hinner. Jag har även gjort både visningar och plåtningar, både för modemagasin och reklam.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av PM Stockholm

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.