Green Heads Birkastan Stockholm

Rörstrandsgatan 46, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Green Heads Birkastan
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 9.00–20.00
Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 11.00–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

facebook
Instagram
YouTube
Linkedin

Hårvård för kvalitetsmedvetna kunder

GREEN HEADS BIRKASTAN På Green Heads erbjuds ekologisk och giftfri hårvård som är bra för både kropp och natur. Här kan man bland annat färga håret med växtfärg och lera, eller få en inpackning med naturliga ingredienser såsom vegetabiliska oljor och avokado. Salongen har även Stockholms första gröna nagelbar.

Att ta hand om sitt hår är det många som månar om – samtidigt är det även många som månar om miljön och vilka produkter som används till svallet. En salong som inriktar sig på just hälsosamma hårbehandlingar är den certifierat gröna salongen Green Heads. Här satsar man på en hemtrevlig känsla av vardagslyx, med mönstrade tapeter och gröna växter, och när det kommer till behandlingar och produkter är det rakt igenom grönt och giftfritt som gäller. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

För den som ska färga håret jobbar salongen endast med färger som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier, parabener, ammoniak och andra skadliga ämnen. Istället används växtfärger som frisörerna blandar ihop själva beroende på vad som passar. Vill man ljusa upp hårfärgen används uppljusningslera gjord på lera, ren väteperoxid och salter. Bortsett från klipp, färg och naturliga inpackningar erbjuds bland annat styling och hårförlängningar, och man kan även unna sig ekologiska nagelbehandlingar i salongens nagelbar.

  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
Olivia frisör på Green Heads Birkastan
Olivia
Hairstylist
Venla frisör på Green Heads Birkastan
Venla
Hairstylist
Joacim frisör på Green Heads Birkastan
Joacim
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.