Green Heads Birkastan Stockholm

Rörstrandsgatan 46, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Green Heads Birkastan
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag Stängt
Tisdag 10:00 – 19:00
Onsdag 09:00 – 20:00
Tordag 08:00 – 20.00
Fredag 08:00 – 17:00
Lördag 09:00 – 15:00
Söndag Stängt

facebook Instagram YouTube Linkedin

GREEN HEADS BIRKASTAN

Hair care with a mission, since 2016.
På Green Heads erbjuds ekologisk och giftfri hårvård som är bra för både kropp och natur. Här kan man bland annat färga håret med växtfärg och lera, eller få en inpackning med naturliga ingredienser såsom vegetabiliska oljor och avokado. Salongen har även Stockholms första gröna nagelbar.

Att ta hand om sitt hår är det många som månar om – samtidigt är det även många som månar om miljön och vilka produkter som används till svallet. En salong som inriktar sig på just hälsosamma hårbehandlingar är den certifierat gröna salongen Green Heads. Här satsar man på en hemtrevlig känsla av vardagslyx, med mönstrade tapeter och gröna växter, och när det kommer till behandlingar och produkter är det rakt igenom grönt och giftfritt som gäller. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

För den som ska färga håret jobbar salongen endast med färger som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier, parabener, ammoniak och andra skadliga ämnen. Istället används växtfärger som frisörerna blandar ihop själva beroende på vad som passar. Vill man ljusa upp hårfärgen används uppljusningslera gjord på lera, ren väteperoxid och salter. Bortsett från klipp, färg och naturliga inpackningar erbjuds bland annat styling och hårförlängningar, och man kan även unna sig ekologiska nagelbehandlingar i salongens nagelbar.

  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
  • , Green Heads Birkastan
Olivia frisör på Green Heads Birkastan
Olivia
Hairstylist
Venla frisör på Green Heads Birkastan
Venla
Hairstylist
Joacim frisör på Green Heads Birkastan
Joacim
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.