Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Brynäs Salongen
  BOKA ONLINE

026-121540

Väpnargatan 23, Gävle

Mästarbrev Logo

Måndag–Onsdag 9.00–20.00
Torsdag 9.00–18.00
Fredag–Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

Utbud

facebook
Se vår kompletta prislista här

Vi ger dig en professionell upplevelse i hemtrevlig miljö

Välkommen till oss på Brynäs Salongen, vi är en personlig och hemtrevlig salong på Brynäs i Gävle. Vi på salongen försöker alltid vara flexibla efter dina önskemål.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.