Salong Popp i Topp Gävle

Norra Köpmangatan 4, Gävle

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Popp i Topp
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 7.00–16.00
Fredag 7.00–15.00
Lördag, Söndag Stängt

facebook
Instagram

Vi vårdar ditt yttre och inre

Välkommen till en av Gästriklands mest välrenommerade salonger. Vi driver tillsammans vårat familjeföretag med en gemensam passion för yttre och inre välbefinnande. Vi gillar fysiskt arbete och utveckla våra konstnärliga sidor. Det återspeglar sig i salongsinredningen som vi själva har designat och konstruerat. Vi utför hårvård, hudvård och friskvård.

Du hittar oss mitt i centrala Gävle på en lugn och avskild innergård. Vi har två st parkeringsplatser i direktanslutning till salongen.

  • , Salong Popp i Topp
  • , Salong Popp i Topp
  • , Salong Popp i Topp

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.