Noomi Gävle

Timmemansgatan 24, Gävle

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Noomi
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 9.00–18.00
Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 11.00–20.00
Fredag 9.00–18.00

noomi@noomi.in facebook Instagram

Välkommen till noomi - Gävles färgspecialist

Frisörsalongen noomi ligger på trevliga söder i Gävle. Salongen är rymlig och har en vardagsrumskänsla med en avslappnande miljö.

Det som gör noomi till en av Gävles bästa salonger är att vi värdesätter tid för konsultation innan behandlingen eftersom det är vårt mål att du som kund ska vara 100 % nöjd med ditt hår.

Om det är något vi är experter på så är det färg. Som färgtekniker för Schwarzkopf har vi goda kunskaper om hur hårfärg fungerar och hur färgen kan återges i just ditt hår. Vi har lång erfarenhet av färgning och är erkänt duktiga på att ge dig den nyans du tänkt dig. Med ett brett produktutbud kan vi göra behandlingar med oxidativ färg, lätt toning, toningar, blekningar, ljusfärger, ekologiska färger och färg för känslig hårbotten. Allt för att passa just dig.

Förutom hårvård och hårvårdsprodukter erbjuder vi även våra kunder ett smakfullt utbud av design och accessoarer för att komplettera din stil. Här hittar du märken som Madam Stoltz, Watt & Veke, Different Things, a.nordin, Anna + Nina, Oxxo Design och Verivinci Copenhagen.

Välkommen till oss om du vill träffa kompetenta och trevliga frisörer!

Milla frisör på Noomi
Milla
Stylist/Fransstylist
Madelaine frisör på Noomi
Madelaine
Senior Stylist
Andreas frisör på Noomi
Andreas
gesäll

Gesällbrev

Olivia frisör på Noomi
Olivia
Hair Stylist

Gesällbrev

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.