Salong Lisette Gävle

Salong Lisette Södra kansligatan 32, Gävle

Endast utbildade seriösa frisörer
Salong Lisette
Stor stämningsbild Salong Lisette
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag och söndag stängt

facebook
Behandling Prisexempel
Klippning från 540kr
Bottenfärg och klipp 1400kr

Ett besök hos oss för säkert resultat

Välkommen till Salong Lisette! Hos oss är kunden alltid i fokus. Kreativitet, profession, noggrannhet och service, det är vårt motto. Salongen är nyligen nyrenoverad och ligger centralt på söder i Gävle.

Kristina frisör på Salong Lisette
Kristina
Frisör
Mic frisör på Salong Lisette
Mic
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.