Stor stämningsbild Maggans Salonger

Välkommen att boka din tid hos oss
Maggans Salonger Gävle

Södra Kungsgatan 19
80251 Gävle

Telefon: 026-624696

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser

VÄLKOMMEN TILL MAGGANS SALONGER

Vi är ett glatt tjejgäng om åtta frisörer på salongen. Kunniga och specialicerade för att på bästa sätt ta emot alla typer av kunder i alla åldrar.

Senaste trender och vidareutbildningar följer vi alltid noggrant för att hålla oss ständigt uppdaterade så att dina önskemål blir uppfyllda när du besöker oss.

five-star-service-logoMed olika personligheter skapar vi en salong med känsla av trygghet och glädje. Vi vill att kunderna ska vara en del av våran gemenskap.

Hjärtligt välkommen in till oss!