Maggans salonger Gävle

Södra Kungsgatan 19, Gävle

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Maggans salonger
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag, Söndag Stängt

info@magganssalonger.com
Facebook
Instagram

En flexibel salong för alla kunder

Vi är ett glatt tjejgäng om 7 frisörer på salongen. Kunniga och specialicerade för att på bästa sätt ta emot alla typer av kunder i alla åldrar.

Senaste trender och vidareutbildningar följer vi alltid noggrant för att hålla oss ständigt uppdaterade så att dina önskemål blir uppfyllda när du besöker oss.

five-star-service-logo
Med olika personligheter skapar vi en salong med känsla av trygghet och glädje. Vi vill att kunderna ska vara en del av vår gemenskap.

Hjärtligt välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.