New U Uppsala

New U Kungsängesplanaden 12A, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild New U
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag stängt

Vi har flexibla tider, hittar ni inte en tid som passar, ring eller maila era önskemål om tidsbokning.

facebook
Instagram

Vi sätter fokus på hela Dig

Vårt mål är att ta fram det bästa av ditt utseende. Vi älskar färg och form och vill att hela Du ska må bra och känna Dig trygg hos oss.

Vi är behöriga frisörer som innehar gesällbrev och mästarbrev. Konsultationen är den viktigaste delen av vårt jobb. Vi kollar helheten (ansiktsform, hudton, ögonfärg) när vi tillsammans med dig väljer vilken frisyr och hårfärg som passar just för Dig.

  • , New U
  • , New U

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.