Bosses Uppsala

Fyristorg 6, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Bosses
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 8.00–19.00
Tisdag 7.30–18.00
Onsdag 8.00–18.00
Torsdag 8.00–18.00
Fredag 7.30–16.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

bosses@mielindgruppen.se facebook Instagram

PROFFSIGT, KREATIVT OCH INSPIRERANDE

På Bosses har alla frisörer gesäll eller mästarbrev. Det innebär att vi alla har minst tre till fyra års grundutbildning samt flera års vidareutbildning.

Bosses-sigill
 
Vi gillar nyheter, är nyfikna och håller koll på mode, trender, kläder och frisyrer. Vi har god hjälp av våra samarbetspartners, leverantörer, frisörer i andra länder och våra kunder. Vi trivs bäst när vi får hjälpa dig att trivas riktigt bra med ditt hår.

En frisyr som håller… Länge! Bra produkter och proffsiga råd. En avkopplande och skön stund. Det är våra löften till dig.

Välkommen in!

Wirvla frisör på Bosses
Wirvla
Senior Stylist
Johanna frisör på Bosses
Johanna
Stylist
Madeleine frisör på Bosses
Madeleine
Advanced Stylist
Lina frisör på Bosses
Lina
Senior Stylist
Carina frisör på Bosses
Carina
Senior Stylist
Camilla frisör på Bosses
Camilla
Master Stylist
Jessica frisör på Bosses
Jessica
Master Stylist

Salongsansvarig.

Matilda frisör på Bosses
Matilda
Ägare
Jenny frisör på Bosses
Jenny
VD/Delägare

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Bosses

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.