Bosses Uppsala

Fyristorg 6, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Bosses
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Onsdag 8.00–19.00
Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

bosses@mielindgruppen.se

PROFFSIGT, KREATIVT OCH INSPIRERANDE

På Bosses har alla frisörer gesäll eller mästarbrev. Det innebär att vi alla har minst tre till fyra års grundutbildning samt flera års vidareutbildning.

Bosses-sigill
 
Vi gillar nyheter, är nyfikna och håller koll på mode, trender, kläder och frisyrer. Vi har god hjälp av våra samarbetspartners, leverantörer, frisörer i andra länder och våra kunder. Vi trivs bäst när vi får hjälpa dig att trivas riktigt bra med ditt hår.

En frisyr som håller… Länge! Bra produkter och proffsiga råd. En avkopplande och skön stund. Det är våra löften till dig.

Välkommen in!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.