Hairstudio Hanna Tutsch Uppsala

Fyris Torg 10, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hairstudio Hanna Tutsch

Ditt hår är vårt fokus

Stanna upp och upplev en skön stund som bara handlar om dig! Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, färgning, slingning och permanent. Vi kan tillmötesgå alla önskemål som du kan tänkas ha för ditt hår – från det mest extrema till det tidlöst klassiska.

Dags för förändring?

Några gånger per år har vi något som vi kallar för ”gör om mig” – ett event där vi stylar och tar hand om utvalda kunder under en hel dag. Dessa event brukar vara mycket populära och efterfrågan är stor. Kanske som present till någon eller varför inte samla väninnor/vänner och gör det en trevlig kväll med vännera eller unna Dig själv en trevlig upplevelse. Vill Du veta mera så kontakta oss för information, bokning och priser.

  • , Hairstudio Hanna Tutsch
  • , Hairstudio Hanna Tutsch
  • , Hairstudio Hanna Tutsch
Avan frisör på Hairstudio Hanna Tutsch
Avan
Frisör
Muriel frisör på Hairstudio Hanna Tutsch
Muriel
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.