Vretgränd 8 Uppsala

Vretgränd 8, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Vretgränd 8
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00-13.00

info@vretgrand8.se
facebook
Instagram

Välkommen till Vretgränd 8

Vi är stolta över vårt hantverk och yrke. Ett professionellt bemötande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper är en självklarhet på våra salonger.

Genom kurser och visningar är vi alltid uppdaterade med det senaste inom färg, klippningar och styling. Som medlemmar i frisörföretagarna värnar vi om shyssta arbetsvillkor, en säker arbetsmiljö och säkra behandligar för dig som kund.

Våra frisörer är alla utbildade och innehar gesällbrev eller är under utbildning. Vi styrker detta genom vår frisörlicens utfärdad av frisörernas yrkesnämd.

Cissi frisör på Vretgränd 8
Cissi
Frisörmästare/Delägare
Anna M frisör på Vretgränd 8
Anna M
Frisörmästare/Delägare
Ida frisör på Vretgränd 8
Ida
Frisörmästare
Anna T frisör på Vretgränd 8
Anna T
Frisörmästare
Britt-Marie frisör på Vretgränd 8
Britt-Marie
Frisör
Cajsa frisör på Vretgränd 8
Cajsa
Frisör
Sofie frisör på Vretgränd 8
Sofie
Trainee
Isabell frisör på Vretgränd 8
Isabell
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.