Rendezvous Uppsala

Frisör Mirja / Rendezvous Byggmästargatan 1, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Rendezvous
Stor stämningsbild Rendezvous
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Mån – Tis 10:00 – 18:00
Tors – Fre 10:00 – 18:00

frissa_mirja@msn.com

En heltäckande frisör för dig med eller utan hår

Jag önskar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna. Utför allt inom modern hårvård och har lång erfarenhet inom branschen. Salongen finns i ett lugnt och trevligt område. Lätt tillgängligt med bil enkelt att parkera förmånligt på Byggmästargatan och Årstagatan. Finns också parkering med kort- och sms-betalning. Buss nr 7 från centrala Uppsala med hållplats nära salongen.

Peruker och Hårersättningar

Jag är specialiserad på peruker och hårersättningar för kvinnor och män med lång erfarenhet. Håller mig ständigt uppdaterad med nyheter och utbildning. Har ett stort lager med peruker. Gör även måttanpassade peruker/hårersättningar i äkta hår och syntetfiber. Även Cyber mm. På salongen säljer vi även turbaner, ögonfransar och ögonbrynsfärg. Mitt mål är att hitta den bästa lösningen för dig som kund. Jobbar mycket för Landsting i Sverige och är partner med Carl M Lundh. Läs mer på enkeltomperuker.se

Jag har lång erfarenhet som frisör och är expert på löshår. 1990 gick jag ut en treårig utbildning vid Uppsala Frisörskola och vid examen mottog stipendium för bästa elev. Jag innehar frisörlicens, mästarbrev och är certifierad att jobba med Great Lengths-extensions. På salongen jobbar jag också mycket med tejpextensions och har goda kunskaper och erfarenhet när det kommer till olika färgningar och klippningar.

Hjärtligt Välkommen.

 
 
Vi använder produkter från toupemabelgal.se
Höst/Vinter kollektion från Christine

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.