Choices Uppsala

Drottninggatan 2, Uppsala

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Choices
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tisdag 8.00–19.00
Onsdag 7.00–19.00
Torsdag 7.00–20.00
Fredag 8.00-18.00
Lördag 9.00-14.00
Söndag Stängt

choices@mielindgruppen.se
facebook
Instagram

Choices är att välja med hjärtat

På vår frisörsalong i Uppsala har vi gjort ett val. Ett val för ditt hår. Och ett val för framtiden. För oss är det viktigaste att ditt hår behandlas med giftfria produkter, att människans miljöpåverkan minskar och att vår planet tas omhand med den omsorg den förtjänar – detta jobbar vi mot i praktiken, varje dag.

Livet består av flera val. Val som du kan påverka. Med den övertygelsen föddes Choices i Uppsala. År 2018 slog vi för första gången upp våra dörrar till ekofrisören som tar ansvar för sin miljöpåverkan och samarbetar med ekosmarta leverantörer. Sedan dess erbjuder vi på Choices Uppsalaborna ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och en möjlighet att välja ett mer miljövänligt alternativ. För vi har gjort vårt val. Vi väljer att se på framtiden med ljusa ögon.

Det är vi som gör dig fin hos din ekosmarta frisör i Uppsala, välkomna!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.