Endast godkända seriösa frisörföretag

Hårstudio Flitiga Fingrar Stockholm

Döbelnsgatan 71, Stockholm

Salonger i närheten av Hårstudio Flitiga Fingrar
Frisörsöks salongstips i Stockholm
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Hair Talks-podden – Frisörsnack med Annelie Lövgren och Chriss Berner – Del 2
Pangbrudarna Annelie och Chriss är tillbaka i lurarna för att följa upp förra avsnitten med en del två. Den här... Inlägget Hair Talks-podden – Frisörsnack med Annelie Lövgren och Chriss Berner – Del 2 dök först upp på Frisor.se.
Girlpower på Yrkes-SM
Den 10 -12 maj gick Yrkes-SM av stapeln i Växjö och Frisörföretagarna var så klart på plats. I montern hade... Inlägget Girlpower på Yrkes-SM dök först upp på Frisor.se.
Tävla om en årskonsumtion av produkter via Wella Fund
Coronapandemin slog hårt mot hela frisörbranschen, där både salonger och kunder påverkades. Med detta som bakgrund har Wella nu grundat... Inlägget Tävla om en årskonsumtion av produkter via Wella Fund dök först upp på Frisor.se.
Mirre Dehlin – pandemiår och stöd
Mariana ”Mirre” Dehlin driver salong på Kungsholmen i Stockholm och beskriver pandemin som ”riktigt läskig”. När bokningarna föll bort en... Inlägget Mirre Dehlin – pandemiår och stöd dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Frisörsnack med Annelie Lövgren och Chriss Berner – Del 1
Den här veckan har vi fått in två Pangbrudar i studion. Annelie från Balayage Stockholm och Chriss från Novo tar... Inlägget Hair Talks-podden – Frisörsnack med Annelie Lövgren och Chriss Berner – Del 1 dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.