Claar & Co Stockholm

Karlavägen 6, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Claar & Co
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 10.00–18.00
Fredag 10.00–16.00
Alla andra tider enligt ö.k

facebook Instagram
Behandling Prisexempel
Klippning inkl.schamponering och styling 730kr
Barnklippning 400–550kr
Färg och klipp 1595–1865kr
Endast sling från 1210kr
Sling och klipp 1595–1865kr
Toning och klipp 1470kr
Permanent och klipp (inkl. inpackning) 1595–2500kr
Hårförlängning (äkta hår) från 1500kr
I alla våra behandlingar ingår lämplig inpackning.
Se vår kompletta prislista här

Låt oss göra skillnad

Tillsammans med Dig skapar vi den bästa lösningen vad gäller just ditt hår. Låt oss ta hand om dig i vår mysiga miljö på Karlavägen 6.

Vi utvecklas och inspireras ständigt genom kurser och visningar för att slutligen finna den bästa frisyren för dig som kund.

Varmt välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.