Stor stämningsbild Hantverkargatan 23

Välkommen att boka din tid hos oss
Hantverkargatan 23 Stockholm

Hantverkargatan 23
11221 Stockholm

Telefon: 08-6500730

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 9.00–18.00
Tisdag–Torsdag 10.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Efter 20 år som Salong Blå Butiken heter vi numera Hantverkargatan 23. I en lugn och trevlig miljö utför vi alla typer av behandlingar. Oavsett om du önskar en enkel toppning eller en helt ny look så finns här någonting för dig. Vi är välutbildade frisörer och innehar gesäll- och mästarbrev. Med vår höga servicenivå och expertis inom hårvård är du i trygga händer.

Hos oss blir du alltid personligt bemött och vi värdesätter en ordentlig konsultation innan vi påbörjar din behandling. Varmt välkomna till oss hälsar Lisa, Sandra, Sanna, Emma, Therese, Avid och Anita.