Stor stämningsbild Hair Design

Välkommen att boka din tid hos oss
Hair Design Stockholm

Fleminggatan 101
11245 Stockholm

Telefon: 08-6519454

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag och Söndag Stängt.

Ett urval av våra priser

Vi finns också på:

Personligt och rätt för dig

Att hitta din personliga stil är vårt signum. Det behöver inte alltid betyda det alla senaste eller flashigaste, det måste också kännas rätt när man går ut genom dörren. Därför sätter vi ett stort värde på att få en bra och personlig kontakt med alla våra kunder.

Idén med ”gör om mig” är en del av vår vardag. Vår frisör Jim kan du bland annat se i programmet Gokväll på SVT1 där han får sätta sin kreativitet och skicklighet på prov.

Det kommer hela tiden nya trender och tekniker som vi hämtar inspiration från men det viktigaste för oss är alltid att ta fram det bästa i just dig.

Varmt välkommen in till oss på Fleminggatan