Ca’put Stockholm

Kungstensgatan 20, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ca’put
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–15.00
Stängt söndagar

info@caput.nu
facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning
Klippning Damfrisyr 600kr
Klippning Herrfrisyr 560kr
Färgbehandlingar
Färgförändring från 1200kr
Klippning och färgförändring från 1650kr
Klippning och folieslingor från 1750kr
Övrigt
Klippning och formbehandling från 1900kr
Uppsättning från 900kr/timme
Extensions, ring för konsultation
Bruduppsättning, ring för konsultation
Skägg
Skäggtrimmning från 450kr
Herrklippning plus skägg från 850kr
Se vår kompletta prislista här

Din personliga frisörsalong i Stockholm

Ca’put är en personlig frisörsalong där du som kund ska känna dig hemma och kunna koppla av. På salongen arbetar vi med allt inom hårvård. Detta gör vi genom service, kreativitet och kvalitet. Vi garanterar en hög kunskapsnivå inom de senaste trenderna och vidareutbildar oss regelbundet genom kurser, visningar och modepress. Vår kreativitet och kunskap skapar de bästa förutsättningarna för dig som kund att bli nöjd.

Vi har stor erfarenhet inom färg, klippning, styling, extension, bröllop och anpassar alltid våra tjänster för individen och ser varje kund som ett unikt tillfälle. Vi ser fram emot att ihop med dig få ta fram just dina önskemål.

Välkommen till en hemtrevlig salong!

  • Vår salong, Ca’put
  • , Ca’put
  • , Ca’put
  • , Ca’put
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.