Stor stämningsbild Ca´put

Välkommen att boka din tid hos oss
Ca´put Stockholm

Kungstensgatan 20
11357 Stockholm

Telefon: 08-6125150

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–15.00
Stängt söndagar

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning
Klippning Damfrisyr 600kr
Klippning Herrfrisyr 560kr
Färgbehandlingar
Färgförändring från 1200kr
Klippning och färgförändring från 1650kr
Klippning och folieslingor från 1750kr
Övrigt
Klippning och formbehandling från 1900kr
Uppsättning från 900kr/timme
Extensions, ring för konsultation
Bruduppsättning, ring för konsultation
Skägg
Skäggtrimmning från 450kr
Herrklippning plus skägg från 850kr
Se vår kompletta prislista här


info@caput.nu

Vi finns också på:

Din personliga frisörsalong i Stockholm

Ca’put är en personlig frisörsalong där du som kund ska känna dig hemma och kunna koppla av. På salongen arbetar vi med allt inom hårvård. Detta gör vi genom service, kreativitet och kvalitet. Vi garanterar en hög kunskapsnivå inom de senaste trenderna och vidareutbildar oss regelbundet genom kurser, visningar och modepress. Vår kreativitet och kunskap skapar de bästa förutsättningarna för dig som kund att bli nöjd.

Vi har stor erfarenhet inom färg, klippning, styling, extension, bröllop och anpassar alltid våra tjänster för individen och ser varje kund som ett unikt tillfälle. Vi ser fram emot att ihop med dig få ta fram just dina önskemål.

Välkommen till en hemtrevlig salong!