Ca´put

  Boka tid nu

Telefon: 08-6125150

Kungstensgatan 20
11357 Stockholm

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Din personliga frisörsalong i Stockholm

Ca’put är en personlig frisörsalong där du som kund ska känna dig hemma och kunna koppla av. På salongen arbetar vi med allt inom hårvård. Detta gör vi genom service, kreativitet och kvalitet. Vi garanterar en hög kunskapsnivå inom de senaste trenderna och vidareutbildar oss regelbundet genom kurser, visningar och modepress. Vår kreativitet och kunskap skapar de bästa förutsättningarna för dig som kund att bli nöjd.

Vi har stor erfarenhet inom färg, klippning, styling, extension, bröllop och anpassar alltid våra tjänster för individen och ser varje kund som ett unikt tillfälle. Vi ser fram emot att ihop med dig få ta fram just dina önskemål.

Välkommen till en hemtrevlig salong!

Vi finns också på:

Måndag–Lördag från tidig morgon till sen kväll.
Stängt söndagar

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning
Klippning Damfrisyr 580kr
Klippning Herrfrisyr 520kr
Färgbehandlingar
Färgförändring från 1100kr
Klippning och färgförändring från 1550kr
Klippning och folieslingor från 1650kr
Ögonbryn/frans färgning plus plock 400kr
Övrigt
Klippning och formbehandling från 1600kr
Uppsättning från 700kr/timme
Make up från 750kr/timme
Extensions, ring för konsultation
Bruduppsättning, ring för konsultation
Skägg
Skäggtrimmning från 350kr
Herrklippning plus skägg från 700kr
Se vår kompletta prislista här