Ca’put Stockholm

Runebergsgatan 7, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ca’put
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 10.00–19.00
Tisdag 07.00–19.00
Onsdag 10.00–20.00
Torsdag 07.00–19.00
Fredag 08.00–17.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

info@caput.nu facebook Instagram

Din personliga frisörsalong i Stockholm

Ca’put är en personlig frisörsalong där du som kund ska känna dig hemma och kunna koppla av. På salongen arbetar vi med allt inom hårvård. Detta gör vi genom service, kreativitet och kvalitet. Vi garanterar en hög kunskapsnivå inom de senaste trenderna och vidareutbildar oss regelbundet genom kurser, visningar och modepress. Vår kreativitet och kunskap skapar de bästa förutsättningarna för dig som kund att bli nöjd.

Vi har stor erfarenhet inom färg, klippning, styling, extension, bröllop och anpassar alltid våra tjänster för individen och ser varje kund som ett unikt tillfälle. Vi ser fram emot att ihop med dig få ta fram just dina önskemål.

Välkommen till en hemtrevlig salong!

  • Vår salong, Ca’put
  • , Ca’put
  • , Ca’put
  • , Ca’put
Erika frisör på Ca’put
Erika
Frisör/Ägare
Isabelle frisör på Ca’put
Isabelle
Frisör
Therese frisör på Ca’put
Therese
Frisör
Linn frisör på Ca’put
Linn
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.