Kruuse & Co Stockholm

Sibyllegatan 33, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Kruuse & Co

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag & Söndag Stängt

Ring oss för bokning och prisinfo.

eliza.kruuse@gmail.com
facebook

Din frisörsalong där vi alla brinner för det vi gör!

Välkommen till Kruuse CO, vi ser till att du får en avkopplande stund med en cappuccino eller latte medan vi gör dig fin. I en härlig atmosfär ger vi våra kunder den bästa servicen och vår högsta ambition är nöjda återkommande kunder. Vi ser till att vara ständigt uppdaterade inom de senaste trenderna inom branschen.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.