Stor stämningsbild Studio 81

Välkommen att boka din tid hos oss
Studio 81 Stockholm

Östgötagatan 81
11664 Stockholm

Telefon: 08-6407001

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 9.30–18.30
Torsdag 9.30–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Söndagar Stängt (röda dagar stängt)
Övriga tider enligt överenskommelse med din frisör.

Ett urval av våra priser
Se våra behandlingar här


info@studio81.se

Vi finns också på:

PERSONLIG SERVICE KVALITÉ
KREATIVITET ENGAGEMANG!

Intresset för människor gör att vi fokuserat arbetar med att skapa en passande frisyr för varje individ. Hår är material som gör det möjligt för oss att ta fram det bästa hos varje person, både när det gäller ansiktsdrag och personlighet.

Du möter engagerade, kunniga och kreativa hårstylister som älskar allt som detta fantastiska konstnärliga yrke innefattar. För att hålla oss uppdaterade inom de senaste åker vi regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och bransch mässor. Genom att kombinera klassiska grepp och trender, kvalitet och kreativitet sätter vi dig som kund i centrum.

Välkommen in till Studio 81!