Studio 81 Stockholm

Fatburs brunnsgata 29, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio 81
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Onsdag 9.30–18.30
Torsdag 9.30–20.00
Fredag 9.00–18.00

Lördag jämna veckor 09.00–14.00
Lördag ojämna veckor stängt 9.00–14.00

info@studio81.se
facebook
Instagram

PERSONLIG SERVICE KVALITÉ
KREATIVITET ENGAGEMANG!

Intresset för människor gör att vi fokuserat arbetar med att skapa en passande frisyr för varje individ. Hår är material som gör det möjligt för oss att ta fram det bästa hos varje person, både när det gäller ansiktsdrag och personlighet.

Du möter engagerade, kunniga och kreativa hårstylister som älskar allt som detta fantastiska konstnärliga yrke innefattar. För att hålla oss uppdaterade inom de senaste åker vi regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och bransch mässor. Genom att kombinera klassiska grepp och trender, kvalitet och kreativitet sätter vi dig som kund i centrum.

Välkommen in till Studio 81!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.