Studio 81 Stockholm

Fatburs brunnsgata 29, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio 81
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Onsdag 9.30–18.30
Torsdag 9.30–20.00
Fredag 9.00–18.00

Lördag jämna veckor 09.00–14.00
Lördag ojämna veckor stängt 9.00–14.00

info@studio81.se
facebook
Instagram

PERSONLIG SERVICE KVALITÉ
KREATIVITET ENGAGEMANG!

Intresset för människor gör att vi fokuserat arbetar med att skapa en passande frisyr för varje individ. Hår är material som gör det möjligt för oss att ta fram det bästa hos varje person, både när det gäller ansiktsdrag och personlighet.

Du möter engagerade, kunniga och kreativa hårstylister som älskar allt som detta fantastiska konstnärliga yrke innefattar. För att hålla oss uppdaterade inom de senaste åker vi regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och bransch mässor. Genom att kombinera klassiska grepp och trender, kvalitet och kreativitet sätter vi dig som kund i centrum.

Välkommen in till Studio 81!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.