Clipper Stockholm

Torsgatan 1, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Clipper

Passionerat hårskapande sedan 1983

Vi på Salong Clipp-er ligger i framkant vad gäller hår och besitter spetskompetens inom vårt yrkesområde. Vi erbjuder det mesta till de flesta – klassiskt eller trendigt.

Vi sätter dig som kund i starkt fokus och därför har vi flexibla öppettider – vi har helt enkelt öppet när du har tid. Dessutom lägger vi mycket stor vikt vid att ta fram vad som passar just dig.

För oss handlar det nämligen inte bara om att klippa hår, vi ser det som en skapelse av form och färg framtaget speciellt till dig för att du är den viktigaste för oss.

Varmt välkomna!

Jonas frisör på Clipper
Jonas
Frisör
Maria frisör på Clipper
Maria
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.