Strandsalongen Nacka

Sicklastrand 66 Sickla Strand 66, Nacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Strandsalongen
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.30–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

info@strandsalongen.se
facebook
Instagram

Mångfald är vår styrka

Strandsalongen etablerades 1988 i en liten lokal på Sickla Strand. Snart växte vi ur lokalerna och fick flytta till vårt nuvarande läge i Nacka. Framgång har varit en trogen följeslagare, i takt med den har salongen växt och utvecklats och lokalen har fått förnyas med oss.

Vi har hela tiden ett nytt mål i sikte och vidareutbildar oss ständigt. Inspirationen hämtar vi i allt från resor, mode och kurser, som vi frekvent deltar i. Vi inspireras också av varandra som kollegor. Arbetskvällar med modeller och teambuilding gör oss till ett starkt gäng.

På Strandsalongen värnar vi om miljön när vi väljer våra leverantörer och har därför ekologiska, närproducerade och svenska produkter i vårt sortiment.

Välkomna in till oss!

  • , Strandsalongen
  • , Strandsalongen
  • , Strandsalongen
  • , Strandsalongen
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.