Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Björn Axén Norrlandsgatan
  BOKA ONLINE

08-54527350

FYN licens logo

Måndag 8.00–18.00
Tisdag 8.00–18.00
Onsdag 8.00–19.00
Torsdag 8.00–19.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–15.30
Söndag Stängt

Norrlandsgatan 7, Stockholm

norrlandsgatan7@bjornaxen.se
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här
Du kan även läsa om våra salongsbehandlingar här och om våra frisörkategorier här.

Björn Axén Norrlandsgatan 7 Stockholm - Klassisk perfektion i lugn miljö

På våra frisörsalonger är det du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos oss. Våra frisörer i Stockholm och Göteborg är några av Sveriges mest erfarna och kreativa frisörer.

Arvet av genuint hantverk och kunskap kombinerat med att alltid plocka fram det bästa hos varje kund och erbjuda de perfekta lösningarna för såväl våra produkter som tjänster har lett till att vi idag har/är:

Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss. Hos oss är det du som är i centrum.

Vi säljer inte bara klippningar och hårprodukter, vi stärker också självförtroendet och välbefinnandet.

Denna salong flyttade 1995 från NK till dessa ljusa lokaler på Norrlandsgatan 7, där den drivs än idag. Sommaren 2013 totalrenoverades hela salongen och en shop och ny entré byggdes till på gatuplan. Salongsmiljöns fokus ligger på att det skall kännas varmt och välkomnande men med överraskande inslag genom de olika materialvalen. Oväntade moment i den lugna klassiska perfektionen. Här arbetar 32 frisörer som gör allt för att ta hand om dig på bästa sätt under ditt besök.

Varmt välkommen till oss på Norrlandsgatan 7!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!