Cam & Co Stockholm

Svartmangatan 6, Stockholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Cam & Co
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Våra öppettider varierar efter bokningarna. Jobbar vi mycket kvällar öppnar vi ibland senare och tvärtom.

Du kan alltid lämna meddelande på vårt telesvar och är salongen stängd en hel dag så meddelas detta.

info@camco.nu
facebook
Instagram

Precis som du vill ha det

Salongen öppnade 2011 av Camilla, som sedan 2001 drivit Cam&Co i kalmar. Här har vi skapat en miljö som med sina unika detaljer från 1800-talet och en bit in på 1900talet, ger en mysig och hemtrevlig känsla.

Välkommen till Cam & Co Stockholm

Hos oss får du som kund full fokus under ditt besök, eftersom vi inte jobbar med parallella bokningar. Vi har en meny som ger dig som kund stor valmöjlighet, att själv välja om du vill komma till oss för en snabbfix eller ge dig själv lite extra lyx. Vi följer med i trenderna och nyheterna inom färg, dam och herrtekniker.

Hjärtligt välkomna!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.