Stor stämningsbild Cam & Co

Välkommen att boka din tid hos oss
Cam & Co Stockholm

Svartmangatan 10
11129 Stockholm

Telefon: 08-4112028

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Våra öppettider varierar efter bokningarna. Jobbar vi mycket kvällar öppnar vi ibland senare och tvärtom.
Du kan alltid lämna meddelande på vårt telesvar och är salongen stängd en hel dag så meddelas detta.

Vi har framöver inte öppet på lördagar.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta meny här


info@camco.nu

Vi finns också på:

Välkommen till Cam & Co Stockholm

Salongen öppnade 2011 av Camilla, som sedan 2001 drivit Cam&Co i kalmar. Här har vi skapat en miljö som med sina unika detaljer från 1800-talet och en bit in på 1900talet, ger en mysig och hemtrevlig känsla.

Precis som du vill ha det

Hos oss får du som kund full fokus under ditt besök, eftersom vi inte jobbar med parallella bokningar. Vi har en meny som ger dig som kund stor valmöjlighet, att själv välja om du vill komma till oss för en snabbfix eller ge dig själv lite extra lyx. Vi följer med i trenderna och nyheterna inom färg, dam och herrtekniker.

Hjärtligt välkomna!