Endast utbildade seriösa frisörer

Salong My Hair

Stor stämningsbild Salong My Hair

018-108242

Vretgränd 4, Uppsala

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 9.00–19.00
Onsdag 9.00-18.00
Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag, Söndag Stängt

Slå oss en pling eller kom in!

facebook

Trendigt eller traditionellt - vi ger dig den stil som passar dig

Salong My Hair är en salong med mycket hjärta, här bryr vi oss om våra kunder och varandra. I hemtrevlig miljö välkomnar vi dig att koppla av och ta ett break från vardagen. När ni besöker salongen så kommer ni att bli välkomnade av Martina eller Carina som har lång yrkeserfarenhet och kunskap inom hår och hårologi.

Ditt hår är personligt
Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Vi har gått flera specialistutbildningar som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är.

Som Hårolog studerar vi håret och hårbottnen och gör hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar vi med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som samtliga Hårologerna är ensamma om.

Du får specialistservice
Förutom hårtest och skräddarsydda produkter får du självklart också en proffsig klippning och styling. Som Hårolog utbildar vi oss kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår – fråga oss, din Hårolog!

Vi är två härliga damer i olika åldrar, vi är sköna bönor som klipper till dig om du inte vill att håret ska växa. Vi jobbar och står i för att vardagen ska flyta på. Vi gillar alla kunder som har kul med oss på vårat jobb. Vi strävar efter att du som kund ska trivas när vi trivs!

  • , Salong My Hair
Martina frisör på Salong My Hair
Martina
Frisör

Hårolog.

Carina frisör på Salong My Hair
Carina
Frisör

Hårolog.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.