Stor stämningsbild Rufs & Kalufs

08-200888

Måndag–Fredag 9.30–18.30
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Tegnérgatan 28, Stockholm

facebook
Instagram
reco.se
Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Vi ger dig ett hår att älska

Här på Rufs & Kalufs är vi ett sammansvetsat gäng frisörer sedan år 2003 som kan det senaste inom modern klippteknik. Med brett utbud och kunniga frisörer har vi sedan öppningen erbjudit våra kunder personlig service med håret i fokus. Med ledande klippteknik rufsar vi om i din kalufs och ger dig ett hår att älska!

Vi erbjuder förutom klipp och färg bland annat behandlingsmetoden Olaplex som ger dig ett smidigt, friskt och frizz-fritt hår med glans. Eller varför inte unna dig själv den mest uppfriskande hårförlängning Stockholm sett maken till, med äkta hår!

Vårt frisörteam har många års erfarenhet och en känsla för yrket. Som medlem i Frisörföretagarna månar vi om vår kunskap som frisörer och erbjuder alltid det senaste inom hårvård.

Vi använder

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!