Stor stämningsbild Rufs & Kalufs

Välkommen att boka din tid hos oss
Rufs & Kalufs Stockholm

Tegnérgatan 28
11359 Stockholm

Telefon: 08-200888

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.30–18.30
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

reco.se

Vi ger dig ett hår att älska

Här på Rufs & Kalufs är vi ett sammansvetsat gäng frisörer sedan år 2003 som kan det senaste inom modern klippteknik. Med brett utbud och kunniga frisörer har vi sedan öppningen erbjudit våra kunder personlig service med håret i fokus. Med ledande klippteknik rufsar vi om i din kalufs och ger dig ett hår att älska!

Vi erbjuder förutom klipp och färg bland annat behandlingsmetoden Olaplex som ger dig ett smidigt, friskt och frizz-fritt hår med glans. Eller varför inte unna dig själv den mest uppfriskande hårförlängning Stockholm sett maken till, med äkta hår!

Vårt frisörteam har många års erfarenhet och en känsla för yrket. Som medlem i Frisörföretagarna månar vi om vår kunskap som frisörer och erbjuder alltid det senaste inom hårvård.