Stor stämningsbild haven

Välkommen att boka din tid hos oss
haven Stockholm

Kommendörsgatan 27
11448 Stockholm

Telefon: 08-6600376

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser
Se våra tjänster och priser här


info@havenisthlm.se

Vi finns också på:

haven - Allt för kunden

Vi sätter kunden och service som högsta prioritet. Du ska känna dig bekväm, lugn och avslappnad. Framför allt trygg när Du lämnar över dig i våra händer och vår profession.

Alltid i framkant
Vi strävar alltid efter att förkovra oss genom utbildningar, visningar och fotograferingar.

Miljömedvetenhet
Vi strävar efter att bli både mer miljövänliga och hälsosamma. Det gör vi främst genom att arbeta med produkter som är kvalitativa och högteknologiska.

Vi firar 10 år!
Haven är en salong som hela tiden arbetar för att ligga långt fram i kunskap, mode och kreativitet. Service är också naturligtvis ett ord som vi alla som arbetar på Haven, håller som ett ledord.

Strävan efter att leva så ”grönt” och så snällt mot naturen vi kan vara, är också en del av Haven. Vi arbetar med, i våra ögon, dom bästa leverantörerna så som Kerastase, Aveda, L’oreal Proffesionell.

Efter att Haven har funnits i 10 år får vi fortfarande beröm för vår service och framtagande av varje kunds personlighet genom färg och form.

Vi strävar efter att behålla det betyget många år framåt.