Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild haven
  BOKA ONLINE

08-6600376

Kommendörsgatan 27, Stockholm

info@havenisthlm.se
facebook
Instagram
Se våra tjänster och priser här

haven - Allt för kunden

Vi sätter kunden och service som högsta prioritet. Du ska känna dig bekväm, lugn och avslappnad. Framför allt trygg när Du lämnar över dig i våra händer och vår profession.

Alltid i framkant
Vi strävar alltid efter att förkovra oss genom utbildningar, visningar och fotograferingar.

Miljömedvetenhet
Vi strävar efter att bli både mer miljövänliga och hälsosamma. Det gör vi främst genom att arbeta med produkter som är kvalitativa och högteknologiska.

Vi firar 10 år!
Haven är en salong som hela tiden arbetar för att ligga långt fram i kunskap, mode och kreativitet. Service är också naturligtvis ett ord som vi alla som arbetar på Haven, håller som ett ledord.

Strävan efter att leva så ”grönt” och så snällt mot naturen vi kan vara, är också en del av Haven. Vi arbetar med, i våra ögon, dom bästa leverantörerna så som Kerastase, Aveda, L’oreal Proffesionell.

Efter att Haven har funnits i 10 år får vi fortfarande beröm för vår service och framtagande av varje kunds personlighet genom färg och form.

Vi strävar efter att behålla det betyget många år framåt.

Matthias frisör på haven
Matthias
Frisör
Jordan frisör på haven
Jordan
frisör
Emma frisör på haven
Emma
Frisör

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!