Salong Hårfin AB Sköndal

Bagarfruvägen 3, Sköndal

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Hårfin AB

Måndag–Torsdag 09.00–19.00
Fredag 09.00–17.00
Lördag enligt ök.

malmberg.lena@hotmail.com facebook Instagram

Salongen med trend och tradition

Här på salongen är vi ett sammansvetsat team på 3 frisörer som har arbetat länge tillsammans. Vi håller oss ajour med trender och nyheter i branschen men fokus för oss ligger på dig. Att hitta din personliga stil och identitet ser vi som en utmaning och vår målsättning är att erbjuda ett stort engagemang samt en hög och jämn kvalitet.

För oss på Salong Hårfin är det viktigt att varje kund ska känna sig välkomna och väl omhändertagna när ni kommer in till oss ung som gammal, man som kvinna.

Varmt välkommen till oss!

Olivia frisör på Salong Hårfin AB
Olivia
Frisör
Jessica frisör på Salong Hårfin AB
Jessica
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.