Plainer Hair Shop Farsta

Farsta Torg 23, Farsta

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Plainer Hair Shop

Måndag–Fredag 10.00–20.00
Lördag 10.00–18.00
Söndag 11.00–17.00

Endast bokning direkt i salongen eller per telefon.
Vid förhinder v.g. lämna återbud senast dagen före.
Ej avbeställd tid debiteras.

henrik@plainerhairshop.com Instagram

Vi ger dig kvalité och kunskap

Varje frisörs förmåga till framgång beror på hans/hennes förmåga att bejaka kundens individualitet. Den mångsidighet som krävs för att rätt kunna bemöta varje människas unika behov av hårvård är något vi alltid kommer att eftersträva!

frisorsok-stamningsbild-small

Som kund hos oss får du tillgång till en enorm mängd kunskap och erfarenhet. Vi utbildar oss ständigt för att kunna ge dig det bästa och mesta aktuella inom modern hårvård.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Plainer Hair Shop

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.