Cayenne-The passion of hair Farsta

Ågestabro väg 32, Farsta

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Cayenne-The passion of hair
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 09.00–18.00
Lördag: Efter övenskommelse

info@cayenne-hair.se facebook

Cayenne - The passion of hair

Vi på Cayenne sätter alltid kundens välbefinnande i fokus och ni kan lita på vår professionella kunskap. Vi är experter på färg, och vi jobbar med många olika färg- och klipptekniker.

Ni kan känna er trygga med att få en stil som passar er personlighet, vi utgår alltid från dina förutsättningar och konsulterar noga. Schamponering och styling ingår i alla behandlingar. Kvaliteten är viktigast för oss och att du som kund är nöjd och har en frisyr som håller minst fyra till åtta veckor.

Hos oss upplever du professionellt bemötande och alla kunder kan känna sig varmt välkomna, lokalen är handikappvänlig.

Vi på Cayenne gör vad vi kan för en grönare miljö. Källsorterar allt som går, och miljöfarligt avfall tas omhand av miljö företaget STENA recycling.

Vi gör vad vi kan för att förhindra smitt-spridning. I vår lokal får det vistas 7 kunder samtidigt och kom frisk till din bokade tid.
All övrig kontakt sker via telefon, mail eller sociala medier. Vi fortsätter självklart att vara noga med hygienen mellan kunder. Vi tillhandahåller handsprit och munskydd.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.