Salong Haningesaxen Handen

Markörgatan 2, Handen

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Haningesaxen
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag och Torsdag 14.00–19.00
Tisdag och Onsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lunchstängt Tisdag, Onsdag och Fredag 12.00–13.00

info@haningesaxen.se facebook

Din Personliga Frisörsalong i Haninge

Salongen startades 1988 av Eva som tillsammans med sin kollega drev den under många år. Sedan våren 2005 driver Eva salongen i egen regi och fortsätter att utveckla HaningeSaxen med de senaste trender och tekniker.

Salong Haningesaxen är expert på hårvård och värnar om att du som kund ska få den behandling du kan förvänta dig av erfarna och utbildade frisörer.

Varmt välkommen in!

Eva frisör på Salong Haningesaxen
Eva
Frisör/Ägare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.