Frisörerna på gården Gävle

Frisörerna på gården Kyrkogatan 14, Gävle

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisörerna på gården
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Lördag 9.00–14.00

facebook
Instagram

Liten förändring gör stor skillnad

Frisörerna på Gården ligger mitt i city men ändå lite avskilt i en miljö med stora, gamla fönster, massor av ljus och med utsikt över Gavleån och Gävle slott.
Varmt välkomna in till oss!

Gör ett digitalt besök på salongen här

Sofia frisör på Frisörerna på gården
Sofia
Frisör

Gesällbrev.

Pernilla frisör på Frisörerna på gården
Pernilla
Frisör
Ronja frisör på Frisörerna på gården
Ronja
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.